ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

 

Η ΠΡΙΣΜΑ Α.Ε., μέλος του ομίλου εταιριών ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ που κατέχει ηγετική θέση στο χώρο του γυαλιού από το 1980, έχει τη δυνατότητα μέσω του ειδικού τμήματος “iGLASS” να μελετήσει, να σχεδιάσει και να κατασκευάσει οποιαδήποτε γυάλινη κατασκευή με απόλυτη ασφάλεια και αισθητική υψηλού επιπέδου.

Όλες οι σύνθετες και ειδικές γυάλινες κατασκευές υλοποιούνται από την ΠΡΙΣΜΑ Α.Ε. με την συνδυασμένη χρήση εξειδικευμένων εξαρτημάτων και τεχνολογικά εξελιγμένων υαλοπινάκων όπως: Αλεξίσφαιροι, αντιβανδαλικοί, αντιανακλαστικοί, ενεργειακοί, ανακλαστικοί, πυράντοχοι, αντι-UV, αντι-scratch, αυτοκαθαριζόμενοι, μονόδρομης θέασης, υπέρλευκοι, προστασίας ακτίνων Χ, αποκοπής ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, αντιβακτηριδιακοί, μεταβλητής διαπερατότητας, ηλεκτροχρωμικοί, θερμαινόμενοι, έγχρωμοι - διακοσμητικοί με ψηφιακή εκτύπωση κ.α. 

Οι παραπάνω υαλοπίνακες μεμονωμένοι ή σε συνδυασμούς μεταξύ τους χρησιμοποιούνται σε ειδικές κατασκευές όπως :

Υαλοπετάσματα, εσωτερικά διαχωριστικά, ανοιγόμενες και συρόμενες γυάλινες πόρτες, γυάλινα δάπεδα και σκάλες, στηθαία μπαλκονιών, στέγαστρα, αίθρια, περιφράξεις, γυάλινα έπιπλα, βιτρίνες και προθήκες, ντουλάπες, ασανσέρ, κουζίνες, μπάνια, επικαλύψεις τοίχων, θωρακίσεις χώρων, εφαρμογές ιατρικών απαιτήσεων, προθάλαμοι εισόδων, ενυδρεία, πισίνες κ.α. 


Αισθητική και Ασφάλεια.
Ποικιλία επιλογών, σύγχρονης αισθητικής και ιδιαίτερης πολυτέλειας.

Με μονό ή διπλό υαλοπίνακα ασφαλείας, απλό ή ενεργειακό, εξασφαλίζεται η απαιτούμενη άνεση μεταβάλλοντας οποιονδήποτε χώρο από κλειστό σε πλήρως ανοικτό, γρήγορα και εύκολα με χειροκίνητη ή ηλεκτροκίνητη κύλιση των πάνελ.

Η ΠΡΙΣΜΑ Α.Ε. διαθέτει στην ελληνική αγορά τα συστήματα Διαχωριστικών Τοίχων της DORMA, τα οποία προσδίδουν πολυμορφικό χαρακτήρα σε οποιαδήποτε αίθουσα.
Η ΠΡΙΣΜΑ Α.Ε. σε συνεργασία με τον Ιταλικό οίκο STAR PROGETTI διαθέτει στην αγορά της Ελλάδας και των Βαλκανίων την πλήρη σειρά Ανεμοφρακτών τύπου Φλωρεντίας OASIdehor®.

Η ΠΡΙΣΜΑ Α.Ε. διαθέτει την απόλυτη λύση για την κατασκευή δαπέδων εξωτερικών χώρων με τα πιστοποιημένα προϊόντα Tecnodeck.

Η άνεση στους εξωτερικούς χώρους διασφαλίζεται με την χρήση των θερμαντικών συστημάτων HELIOS® INFRARED IRK.
Η ΠΡΙΣΜΑ Α.Ε. διαθέτει τα καινοτόμα συστήματα σκίασης και ελέγχου φωτισμού SUNBELL Ιταλίας, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος για Ελλάδα και Κύπρο.

Πρωτότυπος σχεδιασμός επιφανειών τριών διαστάσεων.

facebook twitter youtube linkedin

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Β.Ι.Π.Ε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ Γ'
Ο.Τ. 37
ΟΔΟΣ ΝΒ7
574 00
ΣΙΝΔΟΣ
Τηλ.: 2310 777 777
Φαξ: 2310 777 778-9

ΕΔΡΑ

ΑΜΙΣΙΑΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ
Τ.Θ. 1345
65403
ΚΑΒΑΛΑ
Τηλ: 2510 326 124
Φαξ: 2510 326 392

ΕΚΘΕΣΗ

12ο χλμ ΕΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ
ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ & ΛΥΚΟΒΡΥΣΕΩΣ
14452, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

E-MAIL

Πωλήσεις
sales@prismaglass.gr Λογιστήριο
logistirio@prismaglass.gr Πληροφορίες
info@prismaglass.gr
Login-iconLogin