ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ (ΤΖΑΜΙΑ)

H ΠΡΙΣΜΑ Α.Ε. έχει την δυνατότητα να πραγματοποιήσει όλες τις επεξεργασίες τζαμιών, με μεγάλη εξειδίκευση στην παραγωγή υαλοπινάκων Ασφαλείας Θερμοσκληρυμένων (Securit) και Πολυστρωματικών (Triplex). 


Διάφανοι (clear) , Έγχρωμοι (tinted) , Υπέρλευκοι
Θερμοσκληρυμένοι , Πολυστρωματικοί , Πολυστρωματικοί - Θερμοσκληρυμένοι , Θερμοενισχυμένοι , Πυραασφαλείας , Αντιβανδαλιστικοί , Αλεξίσφαιροι , Οπλισμένοι (Αρμέ)

Οι σύγχρονες τάσεις στον αρχιτεκτονικό και βιομηχανικό σχεδιασμό επιβάλουν την χρήση καμπύλων επιφανειών, αποσκοπώντας στην αισθητική αλλά και λειτουργική αναβάθμιση των κατασκευών.

Η επίστρωση εφαρμόζεται χρησιμοποιώντας υψηλή θερμοκρασία που διεισδύει στην επιφάνεια του τζαμιού, κάτι που το κάνει πολύ ανθεκτικό στο χρόνο.


Η αµεσότερη, απλούστερη και αποδοτικότερη παρέµβαση που µπορεί να γίνει σ’ ένα υφιστάµενο κτίριο προκειµένου να αναβαθµιστεί ενεργειακά, είναι η αντικατάσταση των υαλοπινάκων µε σύγχρονα ενεργειακά τζάμια τελευταίας γενεάς.




facebook twitter youtube linkedin

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Β.Ι.Π.Ε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ Γ'
Ο.Τ. 37
ΟΔΟΣ ΝΒ7
574 00
ΣΙΝΔΟΣ
Τηλ.: 2310 777 777
Φαξ: 2310 777 778-9

ΕΔΡΑ

ΑΜΙΣΙΑΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ
Τ.Θ. 1345
65403
ΚΑΒΑΛΑ
Τηλ: 2510 326 124
Φαξ: 2510 326 392

ΕΚΘΕΣΗ

12ο χλμ ΕΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ
ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ & ΛΥΚΟΒΡΥΣΕΩΣ
14452, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

E-MAIL

Πωλήσεις
sales@prismaglass.gr Λογιστήριο
logistirio@prismaglass.gr Πληροφορίες
info@prismaglass.gr
Login-iconLogin