ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

 

Η ΠΡΙΣΜΑ Α.Ε.  ιδρύθηκε το 1997 με έδρα τα Αμισιανά Καβάλας και παραγωγικές εγκαταστάσεις  στην Βιομηχανική Περιοχή της Θεσσαλονίκης.  Είναι μέλος του ομίλου εταιρειών "ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ" που δραστηριοποιείται στο χώρο των υαλοπινάκων από το 1980. Κύρια δραστηριότητα του ομίλου είναι η χονδρική πώληση και επεξεργασία κάθε είδους υαλοπινάκων, η παραγωγή υαλοπινάκων ασφαλείας, η μελέτη-σχεδιασμός-εφαρμογή γυάλινων κατασκευών και η πώληση εξαρτημάτων για υαλοπίνακες / ειδικών συστημάτων πρόσβασης / αυτόματων συστημάτων εισόδων / μηχανημάτων επεξεργασίας υαλοπινάκων / αναλωσίμων  κ.α.  

Η ΠΡΙΣΜΑ Α.Ε. είναι μια σύγχρονη καθετοποιημένη βιομηχανία επεξεργασίας υαλοπινάκων. Η ΠΡΙΣΜΑ Α.Ε. είναι μια σύγχρονη καθετοποιημένη βιομηχανία επεξεργασίας υαλοπινάκων. Οι κτηριακές εγκαταστάσεις παραγωγής της καλύπτουν μια επιφάνεια 12.000m2 και βρίσκονται σε οικόπεδο 22.000m2 στην Σίνδο.  Στον εξοπλισμό της συγκαταλέγονται  μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, κατασκευασμένα από τους μεγαλύτερους Διεθνής οίκους, τα οποία εγγυώνται την παραγωγή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας.

Η φιλοσοφία της ΠΡΙΣΜΑ Α.Ε., από την ίδρυσή της, είναι η διαρκής επένδυση σε νέες τεχνολογίες, υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό και στρατηγικές συνεργασίες με διεθνείς οίκους, ώστε να έχει την δυνατότητα να υιοθέτει, να αφομοιώνει και να διαθέτει κάθε καινοτομία που ανακύπτει στην παγκόσμια αγορά γυαλιού.  Αδιαπραγμάτευτη επίσης είναι η σταθερή της προσήλωση στην εφαρμογή αυστηρών προτύπων ποιότητας σε όλες τις φάσεις της παραγωγική διαδικασίας.   Έτσι, σήμερα κατέχει ηγετική θέση στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια στον τομέα των υαλοπινάκων, καθορίζοντας την ανάπτυξη του.

H ΠΡΙΣΜΑ Α.Ε. έχει την δυνατότητα να πραγματοποιήσει όλες τις επεξεργασίες υαλοπινάκων / τζαμιών, με μεγάλη εξειδίκευση στην παραγωγή υαλοπινάκων Ασφαλείας Θερμοσκλυρημένων (Securit) και Πολυστρωματικών (Triplex). Διαθέτει δύο γραμμές παραγωγής για Επίπεδους (Flat Glass) και Κουρμπαριστούς υαλοπίνακες (Bent Glass).  Τέλος, δύναται να πραγματοποιήσει Τεστ Τεχνητής Γήρανσης (Heat Soak Test) των Θερμοσκλυρημένων υαλοπινάκων Ασφαλείας. Η εταιρεία παραδίδει τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα, με ιδιόκτητο στόλο φορτηγών, ενώ πραγματοποιεί και εξαγωγές σε άλλες δέκα χώρες.

 

Η ΠΡΙΣΜΑ Α.Ε. διαθέτει ειδικό τμήμα με την επωνυμίαi–glassγια την μελέτη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή εξειδικευμένων εφαρμογών με την συνδυασμένη χρήσης υαλοπινάκων και συστημάτων όπως αυτομάτων πορτών, συρόμενων ή πτυσσόμενων προσόψεων, κινητών τοίχων, αίθριων, στεγάστρων, δαπέδων, κιγκλιδωμάτων κ.α.

Στα πλαίσια της ανάπτυξης στρατηγικών συνεργασιών, η ΠΡΙΣΜΑ Α.Ε. έχει εξασφαλίσει  το δικαίωμα αποκλειστικής διανομής των προϊόντων των ακόλουθων εταιρειών: 

 • BOTTERO - Ιταλία (Μηχανήματα επεξεργασίας υαλοπινάκων)
 • FAAC - Ιταλία (Αυτόματες πόρτες και αυτόματα συστήματα εισόδων - GATES)
 • COVER - Φινλανδία (Συρόμενα συστήματα προσόψεων)
 • DORMA - Γερμανία (Αξεσουάρ υαλοπινάκων - Αυτόματες πόρτες - Κινητοί τοίχοι)
 • SUNBELL - Ιταλία (Συστήματα σκίασης- περσίδες)
 • STAR PROGETTI – Ιταλία (Ανεμοφράκτες & Θερμαντικά σώματα Infrared)
 • TECNODECK – Πορτογαλία (Συνθετικό Δάπεδο εξωτερικών χώρων)
 • KERAGLASS - Ιταλία (Μηχανήματα επεξεργασίας υαλοπινάκων)
 • LEADERGLASS - Ιταλία (Μηχανήματα tempering & laminating υαλοπινάκων)
 • CΑΜΒΙ - Ιταλία - (Μηχανήματα επεξεργασίας υαλοπινάκων)
 • OPTIMA - Ιταλία - (Λογισμικό για βιομηχανίες υαλοπινάκων)

Πατήστε για να δείτε αναλυτικά τα προϊόντα της Πρίσμα Α.Ε.

 

 

facebook twitter youtube linkedin

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Β.Ι.Π.Ε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ Γ'
Ο.Τ. 37
ΟΔΟΣ ΝΒ7
574 00
ΣΙΝΔΟΣ
Τηλ.: 2310 777 777
Φαξ: 2310 777 778-9

ΕΔΡΑ

ΑΜΙΣΙΑΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ
Τ.Θ. 1345
65403
ΚΑΒΑΛΑ
Τηλ: 2510 326 124
Φαξ: 2510 326 392

ΕΚΘΕΣΗ

12ο χλμ ΕΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ
ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ & ΛΥΚΟΒΡΥΣΕΩΣ
14452, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

E-MAIL

Πωλήσεις
sales@prismaglass.gr Λογιστήριο
logistirio@prismaglass.gr Πληροφορίες
info@prismaglass.gr
Login-iconLogin